Totalul afișărilor de pagină

marți, 21 decembrie 2010

Clasa mea...Scoala mea...

Ok. Hai sa vorbesc si despre scoala acum. Sa incep cu colegii. Suntem foarte multi, mai exact 32 de elevi. Sunt foarte ok toti fiecare avand inclinatii spre diferite materii. Am colegi pasionati de arta, literatura, matematica si alte materii. Sunt copii inteligenti si destepti. Pai, pot zice ca suntem o clasa destul de normala, in afara de cateva exceptii pe care nu le nominalizez. Mai sunt si colegi care nu se lasa pana nu isi sparg capul, isi prind degetele la usa si altele. Ne batem cu mere, cu cornuri ,cu lapte , cu ce apucam.Dar cel mai important este ca suntem mandri de noi. Acum sa vorbesc un pic despre clasa. E micuta, dar dragutza. Ei bine...este a noastra trebuie sa o protejam nu???
Bun sa vorbim despre profesori. Sunt foarte dragutzi. Profesori foarte buni, predau foarte bine si se inteleg de minune cu noi. Ii indragim pe toti si suntem recunoscatori pentru faptul ca zi di zi sunt alaturi de noi si ne invata lucruri noi.Speram ca si dumnealor ne indragesc pe noi pentru ca suntem mici si meritam pentru ca muncim din greu zi de zi.
Sa vorbim si despre diriga.Este super! Foarte dragutza, ar mereu simtul umorului, PROFESOR foarte BUN si nu in ultimul rand a-2-a noastra mama. Ne duce in excursii, iesim la teatru si facem ore distractive la engleza si frumoase. Noi ne-am atasat foarte mult de dumneaei si o indragim muuuuuuuuuuuuuult si speram ca si dumneaei ne indrageste. TEACH IS THE BEST!!!

Un comentariu: